Bine ati venit la Hotel Orizont !
Bine ati venit la Hotel Orizont !

Prezentare

Hotelul Orizont revine ţn aten┼úia dumneavoastr─â cu o nou─â ├«nf─â┼úi┼čare demn─â de renumele cu vechime pe pia┼úa rom├óneasc─â. Hotelul v─â propune 139 de camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferin┼úe Orizont Forum, un restaurant cu specific interna┼úional ┼či unul cu specific tradi┼úional rom├ónesc, al─âturi de cram─â, nu mai pu┼úin de 4 baruri cu o arhitectur─â deosebit─â ┼či nu ├«n ultimul r├ónd Cigar Club.

Hotel Orizont este situat la numai 800m de gara Predeal, pe drumul ce face legătura între cabana "Trei Brazi" ÅŸi staÅ£iune ÅŸi la 50m de DN1. Complexul reprezintă punctul ideal de cazare pentru turiÅŸtii interesaÅ£i de explorarea traseelor montane din zonă – Cabana Susai, Clăbucet, Gârbova, Piatra Mare – ÅŸi de asemenea pentru cei dornici de a vizita Castelul PeleÅŸ (Sinaia) ÅŸi Castelul Bran (Bran), ambele obiective fiind situate în apropiere.

Renovat complet în 2010, hotelul a devenit locaÅ£ia cea mai căutată din Predeal, impresionând prin facilităţile deosebite pe care le pune la dispoziÅ£ia turiÅŸtilor:

86 de camere double standard ÅŸi 20 de camere double executive, cu baie proprie, minibar, telefon ÅŸi internet gratuit, birou de lucru ÅŸi TV
- 16 camere single oferind un spaţiu generos şi condiţii de confort sporit prin dotările la standarde internaţionale
- 7 apartamente impresionând prin finisajele de calitate ÅŸi condiÅ£iile oferite - aer condiÅ£ionat, seif, frigider, TV ÅŸi telefon, ideale pentru familiile aflate în concediu
- 2 lifturi

La cerere, camerele pot fi dotate cu paturi suplimentare pentru copii, iar mesele pot fi servite în incinta restaurantului cu specific internaÅ£ional. Hotelul dispune de patru baruri, între care un Cigar Club extrem de modern pentru fumători ÅŸi detine totodată un centru de conferinÅ£e pentru evenimente business ÅŸi activităţi sociale.

CondiÅ£iile de cazare ÅŸi calitatea deosebită a serviciilor sunt doar două dintre atuurile Hotel Orizont, ce oferă în plus clienÅ£ilor săi acces gratuit la piscină ÅŸi sală de fitness, centru SPA cu 3 tipuri de saună ÅŸi jacuzzi, o cameră de gheaţă pentru tratamente complexe de înfrumuseÅ£are ÅŸi parcare supravegheată pentru siguranÅ£a deplină pe durata ÅŸederii în Predeal.

Centrul de recreere Hotel Orizont - piscină acoperită, SPA, sală fitness, jacuzzi, saună uscată, sauna umedă, saună cu infraroÅŸu, masaj, împacahetări - 5 tipuri.

Testimoniale

Hotel Orizont

Str. 3 Brazi nr. 6
505300 Predeal, jud. Bra┼čov
T: +40 268 455 150
F: +40 268 455 473
E: office at hotelorizont dot ro
Contactati-ne