1 Decembrie 2018
1 Decembrie 2018

1 Decembrie 2018 în Predeal

Un eveniment organizat într-un mod unic pe Valea Prahovei, în cadrul căruia vă puteți bucura de un program de entertainment de calitate, alături de familie

REZERVAȚI ACUM!

Alături de preparatele gustoase, atent alese de maeștrii bucătari ai Hotelului Orizont, programele artistice vor crea atmosfera de sărbătoare, pentru a retrăi momente unice cum numai în inima Transilvaniei puteți regăsi.

Preparatele rafinate și muzica de calitate sunt ingredientele principale ale acestui eveniment!

O oază de linişte care îmbină relaxarea cu energizarea, SPA Orizont vă oferă piscină interioară, o zonă specială pentru jacuzzi şi o zonă dedicată saunei. Aici veţi descoperi sauna umedă cu aromoterapie, sauna uscată şi sauna cu infraroşu, alături de multă, multă gheaţă!

Dacă atunci când vă aflați în vacanță este greu să rezistați tentației de a fi întotdeauna la curent cu informațiile din viața cotidiană, puteți sta liniștiți pentru că în tot hotelul există acces gratuit la internet Wi-Fi, precum și acces la internet broadband.

Hotel Orizont este situat la numai 800m de gara Predeal, pe drumul ce face legătura între cabana "Trei Brazi" şi staţiune şi la 50m de DN1. Complexul reprezintă punctul ideal de cazare pentru turiştii interesaţi de explorarea traseelor montane din zonă – Cabana Susai, Clăbucet, Gârbova, Piatra Mare – şi de asemenea pentru cei dornici de a vizita Castelul Peleş (Sinaia) şi Castelul Bran (Bran), ambele obiective fiind situate în apropiere.

Pentru rezervări şi detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la tel: 0268 455 150 sau prin email la office at hotelorizont dot ro

Testimoniale

Hotel Orizont

Str. 3 Brazi nr. 6
505300 Predeal, jud. Braşov
T: +40 268 455 150
F: +40 268 455 473
E: office at hotelorizont dot ro
Contactati-ne