Atractii turistice
Cetatea Rasnov

Cetatea Rasnov

Situată pe drumul Braşov-Rucăr-Câmpulung, Cetatea Râşnov este una din cele mai bine păstrate cetăţi ţărăneşti din Transilvania. Cetatea Râşnov s-a numit "Cetate Ţărănească" deoarece principala ocupaţie a constructorilor era agricutura. Cetăţile ţărăneşti au făcut parte dintr-un sistem de apărare al localităţilor transilvănene expuse invaziilor. Legende, istorie şi o cetate deosebită aşteaptă să fie descoperite la Râşnov.

Cetatea Rasnov
Cetatea Rasnov
Cetatea Rasnov

Castelul Peles

Castelul Peles

Castelul Peleş din Sinaia, reşedinţa de vara a regilor României, a fost construit la dorinţa regelui Carol I al României (1866 - 1914), după planurile arhitecţilor Johannes Schultz şi Karel Liman şi a fost decorat de celebrii decoratori J. D. Heymann din Hamburg, August Bembé din Mainz şi Berhard Ludwig din Viena. În doar o jumătate de oră de mers cu maşină puteţi vizita Muzeul Naţional Peleş în toată splendoarea sa.

Castelul Peles
Castelul Peles
Castelul Peles

Castelul Bran

Castelul Bran

Situat în Bran, castelul are o istorie bogată şi o reputaţie pe măsură. Castelul a fost pe rând cetate medievală, reşedinţa regală şi nu în ultimul rând locuinţa temutului Dracula. Descoperiţi adevărul despre castelul Bran prin excursiile organizate de noi.

Castelul Bran
Castelul Bran
Castelul Bran

Braşov

Braşov

Braşovul, oraşul sufletului nostru, vă propune o istorie deosebită care aşteptă să fie descoperită în multitudinea de muzee deschise toată săptămâna. Prima şcoală Românească, Biserica Neagră, Bastionul Ţesătorilor, Biserica Sf. Nicolae sunt doar câteva din obiectivele pe care trebuie să le vizitaţi.

Braşov
Braşov
Braşov

Testimoniale

Hotel Orizont

Str. 3 Brazi nr. 6
505300 Predeal, jud. Braşov
T: +40 268 455 150
E: office at hotelorizont dot ro
Contactati-ne
Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii automate pentru a-ti personaliza si imbunatati experienta de navigare.
Lista completa a acestora o poti consulta accesand politica noastra de cookie-uri.