Stații de încărcare pentru autovehicule electrice și plug-in hibrid în Predeal
Stații de încărcare pentru autovehicule electrice și plug-in hibrid în Predeal

Stații de încărcare pentru autovehicule electrice și plug-in hibrid

Acest proiect este rezultatul preocupării noastre de a încuraja politicile non-poluante şi de a ne alinia practicilor internaţionale, cât și creșterii numărului automobilelor electrice în România.

În parcare sunt instalate două stații de încarcare Feper E-Charge pentru autovehicule electrice sau plug-in hibride, primele din Predeal.

Acestă investiție stă la baza dezvoltării unei game fără precedent de servicii dedicate în primul rând oaspeților resort-ului de 4 stele, susţinută şi de un pachet consistent de soluţii şi servicii pentru o vacanță liniștită la munte într-un cadru natural impresionant.

Prin proiectul celor două stații moderne construite și instalate de Feper SA, Hotelul Orizont oferă un acces simplificat la serviciul de încărcare pe baza unui card bancar Mastercard/Maestro/Visa. Acest aspect simplifică accesul la staţiile de încărcare pentru utilizatorii individuali posesori ai unui automobil electric sau plug-in hibrid.

Caracteristici tehnice:

  • 22kW - 400V, 32A
  • Conector AC Type 2

DESCĂRCAȚI APLICAȚIA

  

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0268 455 150 sau prin e-mail la office at hotelorizont dot ro

Testimoniale

Hotel Orizont

Str. 3 Brazi nr. 6
505300 Predeal, jud. Braşov
T: +40 268 455 150
E: office at hotelorizont dot ro
Contactati-ne
Acest site foloseste cookie-uri si alte tehnologii automate pentru a-ti personaliza si imbunatati experienta de navigare.
Lista completa a acestora o poti consulta accesand politica noastra de cookie-uri.